Sponsor nieuws

DEEN Sponsor Actie van 18 juli t/m 14 augustus

Vandaag, 25 juli 7:00  Doe mee aan de DEEN Sponsor Actie en ondersteun je club.meer »

Autorijschool Yvonne Bayens, een loyale, trouwe en actieve sponsor van SV Lelystad’67

11 juli 10:00  De komende 2 jaar voorziet autorijschool Yvonne Bayens het wedstrijdsecretariaat van polo’s en ondersteunt de club als bordsponsor.meer »

M.E.P. nieuwe bordsponsor SV Lelystad’67

10 juli 11:45  Fantastisch dat M.E.P. Security de komende jaren onze club als bordsponsor gaat ondersteunen. meer »

ATI Sistemas bordsponsor hoofdveld

23 juni 17:30  Wij zijn trots dat ATI Sistemas zich recentelijk als bordsponsor voor 1 jaar aan SV Lelystad’67 heeft verbonden.meer »

Sponsorovereenkomst met onze energieleverancier ENGIE

5 juni 11:00  Wij zijn bijzonder verheugd te melden dat wij recent een 2-jarige sponsorovereenkomst zijn overeengekomen met onze energieleverancier ENGIE.meer »

Voerman Garantiemakelaars/Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting weer terug als sponsor!

17 april 9:30  Wij zijn ontzettend trots dat Wim en Jola Voerman, eigenaren van Voerman Garantiemakelaars/Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting, weer terug zijn als sponsor van onze club. meer »

Sponsorovereenkomst ING met 3 jaar verlengd

12 maart 21:00  Wij zijn bijzonder verheugd dat de ING recent de sponsorovereenkomst met SV Lelystad’67 met 3 jaar heeft verlengd. U heeft hierover onlangs al een kort bericht kunnen lezen van onze voorzitter. meer »