Sponsor nieuws

Air2Cool en Inntens Klimaattechniek sponsoren borden langs hoofdveld

11 oktober 9:30  We heten Air2Cool en Inntens Klimaattechniek van harte welkom als bordsponsoren van onze club.meer »

Luitjens Juwelier bordsponsor hoofdveld

26 september 9:15  Wij zijn trots dat Luitjens Juwelier zich recentelijk als bordsponsor voor 2 jaar aan SV Lelystad’67 heeft verbonden.meer »

Albert Heijn Voetbalpassie actie 13 september t/m 3 oktober

12 september 13:45  Doe mee met familie, vrienden, buren etc aan de Albert Heijn Voetbalpassie actie en ondersteun je club.meer »

Opbrengst DEEN Sponsor Actie bekend

9 september 19:15  DEEN Sponsor Actie brengt € 1.000 in clubkasmeer »

Garage Van Engen en Murre Mechatronics sponsoren polo’s kantinemedewerkers

2 september 16:00  Garage Van Engen en Murre Mechatronics voorzien kantinemedewerkers van prachtige gesponsorde polo’s.meer »

DEEN Sponsor Actie van 18 juli t/m 14 augustus

25 juli 7:00  Doe mee aan de DEEN Sponsor Actie en ondersteun je club.meer »

Autorijschool Yvonne Bayens, een loyale, trouwe en actieve sponsor van SV Lelystad’67

11 juli 10:00  De komende 2 jaar voorziet autorijschool Yvonne Bayens het wedstrijdsecretariaat van polo’s en ondersteunt de club als bordsponsor.meer »