Unica Fire Safety hoofdsponsor SV Lelystad’67 - SV Lelystad '67

Unica Fire Safety hoofdsponsor SV Lelystad’67

10 juni 2023 8:00


Unica Fire Safety is de komende 4 jaar hoofdsponsor van SV Lelystad’67.

Wij zijn ontzettend trots dat Unica Fire Safety zich als hoofdsponsor aan SV Lelystad’67 heeft verbonden.

Donderdagavond zijn de handen geschud en de handtekeningen gezet door Richard Joustra (Unica Fire Safety) en Jan Reiber (penningmeester SV Lelystad’67) .  Ook is Unica Fire Safety de komende jaren de kledingsponsor van ons 1e elftal. Het logo van Unica Fire Safety zal zichtbaar zijn op de shirts en presentatiepakken. 
Contract_ondertekening_handtekening.jpegContract_ondertekening_shirt_crop.jpeg

Unica Fire Safety is al een aantal jaren actief als kleding-,  doek-  en bordsponsor bij onze vereniging. Tijdens diverse gesprekken heeft Unica Fire Safety aangegeven de positieve ontwikkeling van onze club te willen ondersteunen als hoofdsponsor en graag onderdeel te willen uitmaken van dit project. 

Unica Fire Safety is onderdeel van de Unica groep. De Unica groep lost als trendsetter in duurzame innovaties en allround technisch dienstverlener technologische vraagstukken in de gebouwde omgeving op. De diensten van Unica bevinden zich onder meer in de domeinen installatietechniek, energie, ICT, industrie, internet of things (IoT) en smart buildings. Unica zet de wensen en behoeften van klanten om in functionele oplossingen op maat die bijdragen aan duurzame, digitale, gezonde en comfortabele leef- en werkomgevingen.

Met een slagvaardig netwerk van negen toonaangevende bedrijvenclusters en bijna 3.700 medewerkers behoort Unica tot de grootste technisch dienstverleners van Nederland. Unica Fire Safety  ondersteunt organisaties bij het brandveilig maken en houden van hun pand. Met een totaalpakket aan brandbeveiligings-oplossingen kunnen de specialisten van Unica Fire Safety voor vrijwel ieder gebouw een passende brandbeveiliging verzorgen.


Wilt u onderdeel uitmaken van dit prachtige gezonde bedrijf en heeft u interesse in een baan in de techniek? Binnenkort volgt hier meer informatie over.

Wij kijken uit naar een mooie samenwerking en hopen samen met Unica Fire Safety op mooie sportieve succesvolle jaren.

Wilt u meer weten over Unica Fire Safety B.V.? www.unica.nl.fire-safety

Bestuur en Sponsorcie SV Lelystad’67

Richard Joustra (Unica) en Roy Oostweegel (voorzitter SV Lelystad’67) Contract_ondertekening_Roy_2.jpeg

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!