In memoriam

In Memoriam 2021: Joop van der Veen

11 maart 13:15  Donderdagmiddag 11 maart jl. bereikte ons het droevige bericht dat Joop van der Veen op 81-jarige leeftijd is overleden. Bij menig lid van de supportersvereniging van SV Lelystad ging een schok heen toen dit bericht echt doordrong, hoewel Joop geen lid was van de voetbalvereniging SV Lelystad’67, maar wel jarenlang lid van supportersvereniging SV Lelystad. meer »

In Memoriam 2021: Ruud Blankman

3 januari 13:30  Zondagmiddag 3 januari jl. bereikte ons het droevige bericht dat die ochtend Ruud Blankman op 52-jarige leeftijd was overleden. Menig lid was geschokt toen dit bericht echt doordrong. Ruud werd ruim twee weken geleden getroffen door een herseninfarct. In het ziekenhuis ging zijn gezondheid helaas snel achteruit. meer »

In memoriam 2020: Leo Schouten

18 augustus 4:15  17 augustus is een coryfee overleden van de voetbalvereniging sv Lelystad’67, Leo Schouten is niet meer onder ons.meer »

In memoriam 2020: Perry Wanink

13 februari 18:45  Donderdagavond 13 februari ontvingen wij het droevige bericht dat Perry Wanink is overleden op 70 jarige leeftijd. meer »

In memoriam 2019: Berry Brinkhorst

13 december 18:45  Afgelopen woensdagnacht is op veel te jonge leeftijd ras SVL’er Berry Brinkhorst overleden. meer »

In memoriam 2019: Johan Oonk overleden

18 juni 22:30  Oud-voorzitter van de jeugdcommissie van SV Lelystad, Johan Oonk, is op 13 juni jongstleden overleden. Johan Oonk was actief voor de vereniging in de periode dat Johan Schrijven voorzitter was. Al geruime tijd woonde hij weer in Lochem in de Achterhoek waar zijn roots lagen. Johan Oonk is 75 jaar geworden. Namens de vereniging condoleren wij de naaste familieleden en wensen hen veel sterkte toe. Ook betuigen wij ons medeleven aan Henny Zaal vanwege het overlijden van zijn vrouw. Zaal zorgt er al jaren voor dat de velden op het sportpark van SV Lelystad van de juiste belijning worden voorzien. Wij wensen ook Henny en de familie veel sterkte toe in de komende periode. Leden SV Lelystad’67

In Memoriam 2019: René Boerebach

31 maart 10:00  Vrijdagmorgen kreeg ik het droevige bericht dat op 52 jarige leeftijd René Boerebach is overleden. Een schok ging door mij heen toen dit bericht tot mij doordrong. Meteen kwamen er allerlei herinneringen boven over René, zijn vader en broer Michel. Het zijn ware iconen voor onze voetbalvereniging sv Lelystad’67.          meer »