29 september 2020

Het bestuur stemt in met het verzoek van het dameselftal om in zwarte shorts te gaan spelen. Dit ivm de doorschijnbaarheid van de reguliere witte shorts. Het bestuur zal dit besluit nog voorleggen aan de ALV.

De maatregelen rondom de wedstrijd tegen Batavia zijn geëvalueerd. Geconcludeerd kan worden dat de wedstrijd op enkele kleine voorvallen na ordentelijk is verlopen, zowel binnen het veld als buiten het veld. Op basis van de ervaringen, ziet het bestuur mogelijkheden om het maximaal aantal bezoekers te verhogen naar 150 personen. Hierbij is het wel van belang dat er zich voldoende vrijwilligers aanmelden. Het bestuur spreekt haar dank uit richting de vrijwilligers die deze middag mogelijk hebben gemaakt.

Het onderwerp vrijwilligers wordt kort besproken. Dit onderwerp zal binnenkort worden besproken op een nog in te plannen thema-avond. Besloten wordt om het werven van vrijwilligers bij de verschillende commissies neer te leggen.

Door het bestuur is een 5-koppige werkgroep corona ingesteld. Deze werkgroep heeft tot taak om het bestuur te informeren over de maatregelen in het kader van corona.

Vanwege de coronamaatregelen, besluit het bestuur om de geplande ALV uit te stellen totdat dit weer mogelijk is. Wel zullen de leden dit najaar een sociaal jaarverslag ontvangen over het afgelopen seizoen.