Van het bestuur

Vrijwilligerszaken

3 juli 22:15  Via deze weg een bericht vanuit het bestuur over de vrijwilligerszaken.meer »

We gaan weer beginnen

3 september 23:00  Gelukkig rolt de bal weer. We hebben afgelopen weekend de eerste bekerwedstrijden gespeeld. De start van het seizoen is anders dan andere seizoenen. Ook hierin zie je dat de corona virus maatregelen er voor de club aardig op in hakt. De regels die door de overheid zijn opgelegd maakt het er niet makkelijker op. Dus ik wil graag iedereen vragen om zich aan de regels te houden. Dat maakt het voor de club het een stuk makkelijker. Genoeg over dit onderwerp. We moeten vooruit kijken. Dat is ook precies wat we gedaan hebben. meer »

Update actiepunten and diverse mededelingen

27 juli 12:15  Via mail op 8 juni j.l. hebben we een opsomming gegeven van een aantal actiepunten en we geven u nu een update hiervan. meer »

Uitspraak tuchtcommissie

27 juli 11:15  Op 1 juni 2019 heeft zich een incident voor gedaan tijdens een toernooi in Denemarken waar onze JO15 aan meedeed. De inhoud van het incident is door de Tucht- en klachtencommissie uitvoerig besproken met de betrokkenen en heeft onderstaande uitspraak gedaan: meer »

Kleding Robey verplicht

14 juli 14:00  SV Lelystad’67 is vorig jaar een overeenkomst aangegaan met kledingleverancier Robey. Onderdeel van het contract is de verplichting van de spelende leden van SV Lelystad om met ingang van 1 juli 2019 alleen nog uit te komen in wedstrijdkleding van het merk Robey. Bij overtreding wordt de vereniging een boete opgelegd. Leden die voor het volgende seizoen nog Robey-wedstrijdkleding moeten aanschaffen wordt erop gewezen dat kleding tot 1 augustus met korting wordt aangeboden. Ga daarvoor naar de advertentie van de SV Lelystad’67 kledingshop op deze website.

Winkel SV Lelystad'67

13 juli 13:30  Vanaf heden is de winkel van SV Lelystad'67 gesloten. Zodra de trainingen na de zomervakantie weer van start gaan, gaat ook de winkel weer open. Men kan dan in de winkel terecht op donderdagavond tussen 18.30 uur tot 19.30 uur. Voetbalkleding online bestellen kan altijd. Zie hiervoor de advertentie van de SV Lelystad'67 kledingshop elders op deze pagina.

Sportpark gesloten

13 juli 13:15  De vakanties staan voor de deur, het sportpark gaat dicht. Vanaf 14 juli is sportpark Langezand gesloten. Op de website wordt tijdig bekend gemaakt wanneer, na de vakantieperiode, toegang tot de accommodatie mogelijk is. Het bestuur wenst u allen een prettige vakantie.