Update actiepunten and diverse mededelingen

27 juli 2019 12:15

Via mail op 8 juni j.l. hebben we een opsomming gegeven van een aantal actiepunten en we geven u nu een update hiervan.

Met het SportBedrijf zijn gesprekken opgestart over de achterstand in betalingen. Het bestuur van SV Lelystad heeft inmiddels een voorstel gedaan met betrekking tot het inlopen van de schuld. Weliswaar is er nog geen akkoord bereikt over deze regeling, maar de vereniging zal in ieder geval haar contractuele verplichtingen met ingang van 1 juli 2019 nakomen. Op de eerstvolgende algemene ledenvergadering zullen wij u tot in detail informeren over de betalingsregelingen.

De inschrijvingen bij de Kamer van Koophandel zijn afgerond en het bestuur heeft daardoor sinds enkele dagen ook volledig inzicht in de bankrekeningen. Dat betekent dat er kan worden overgegaan tot het incasseren van de contributie van het eerste kwartaal van seizoen 2019-2020. De contributie is vandaag 25 juli 2019 geïnd.

Wij vragen verder uw aandacht voor onderstaande onderwerpen:

Kleding:

Aan het begin van het vorige seizoen is aangegeven dat iedereen met ingang van seizoen 2019-2020 in het bezit moet zijn van het nieuwe wedstrijdtenue van Robey dat geleverd wordt door Van Duijn. Dit houdt in dat vanaf nu alle kleding die niet van het merk Robey is, niet meer mag worden gedragen tijdens wedstrijden, toernooien en officiële gelegenheden van SV Lelystad '67. Nieuwe kleding kan besteld worden via de website van SV Lelystad’67: https://svlelystad.clubwereld.nl/. De kleding kan tot 1 oktober 2019 nog tegen inkoopprijs worden aangeschaft. Deze actie geldt voor een compleet wedstrijdtenue (shirt, broek en sokken), een compleet keeperstenue (shirt, broek en sokken) en keepershandschoenen.

Vrijwilligers

Om de club draaiende te houden, zullen we er met z’n allen de schouders onder moeten zetten. We hebben dan ook met spoed nog een aantal vrijwilligers nodig. Voor de volgende functies zijn we op korte termijn op zoek naar vrijwilligers: voor de ledenadministratie, als scheidsrechter, als coördinator voor afdeling O13 en O15, als coördinator voor afdeling O17 en O19, als conciërge voor opening en parkbeheer, medewerkers voor de kantine en koffiebar, medewerkers voor het onderhoud en schoonmaak en als BHV’er/EHBO’er. Wie hulp wil bieden kan zich aanmelden via vrijwilliger@svlelystad.nl.

Belangrijke data's

Het sportpark gaat weer open op maandag 19 augustus 2019. Als opening van het seizoen is er een ‘meet en greet’ op zaterdag 24 augustus 2019 om 13:00 uur. Op zondag op 25 augustus 2019 is er een klusdag. ‘Helpers’ worden verzocht zich te melden via facilitair@svlelystad.nl

Kleedkamers

Er bestaat de mogelijkheid om als team een eigen kleedkamer te huren. Meer info hierover op de website: https://svlelystad.nl/1/3080/teams-kunnen-kleedkamer-huren/

Voor verdere informaties en vervolgen verzoeken we U om de website nauwgezet in de gaten te houden hier vindt U de laatste informatie en mededelingen.

Met vriendelijke groet,

namens het bestuur van SV Lelystad,