Geroyeerde leden weer welkom bij de club

12 juli 2019 8:15


Het bestuur heeft de twee leden die door het voormalige bestuur waren geroyeerd als lid van SV Lelystad'67 weer ingeschreven. Dat heeft het huidige bestuur de betrokkenen vandaag in een brief laten weten.

Uit onderzoek van de Tucht- een klachtencommissie van SV Lelystad'67 is niet gebleken dat er enig verband bestaat tussen de twee leden en bedreigingen die zouden zijn geuit naar de kinderen van de toenmalige penningmeester. De leden werden ervan verdacht dat ze zich hadden schuldig gemaakt aan die bedreigingen.


Het oude bestuur royeerde de betrokken personen als lid en legde hen ook een 'parkverbod' op, een beslissing die destijds werd genomen zonder behandeling tijdens de algemene ledenvergadering in mei van dit jaar. De door de penningmeester ingediende klacht werd na de algemene ledenvergadering alsnog in behandeling genomen door de Tucht- en klachtencommissie, maar die kon geen verband tussen de betrokken personen en de bedreigingen vaststellen. Het huidige bestuur heeft daarom besloten dat beide weer als lid worden ingeschreven en dat zij ook weer welkom zijn op het sportpark. Daarnaast mogen zij ook weer vrijwilligerswerk voor de vereniging verrichten.

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!