Samenwerking met onze medische partner KernGezond 3 jaar verlengd!

27 december 11:30  Wij zijn bijzonder verheugd dat KernGezond de komende jaren verbonden blijft aan SV Lelystad’67.meer »

Winterstop

21 december 11:00  Voor een aantal selectieteams is de winterstop enkele weken geleden al ingegaan. Vanaf maandag 20 december start ook de winterstop voor de overige teams. Concreet betekent dit dat er geen wedstrijden en trainingen plaatsvinden vanaf 20 december tot en met zondag 2 januari. De gebouwen zullen in deze periode gesloten zijn, zowel doordeweeks als in het weekend. meer »

Gevonden voorwerpen!