Air2Cool en Inntens Klimaattechniek sponsoren borden langs hoofdveld

11 oktober 9:30  We heten Air2Cool en Inntens Klimaattechniek van harte welkom als bordsponsoren van onze club.meer »

Hoofdmacht Lelystad '67 niet langs Valleivogels in seizoens-ouverture

26 september 16:45  De bal rolt gelukkig weer in competitie verband in 2G waarbij de grote vraag is hoe elke vereniging sportief, financieel en organisatorisch door de tijd is gekomen. Sportief gezien zijn er bij SVL wel een aantal wijzigingen opgetreden en dus is het weer afwachten hoe de krachtsverhoudingen liggen binnen 2G en of SVL een rol van betekenis kan gaan spelen of dat het een kwestie van overleven wordt, de oefencampagne en bekerstrijd was er een met wisselend succes. Wanneer je de bookmakers mag geloven zijn er een vijftal favorieten voor de titel in 2G, stadgenoten Unicum en Batavia, Dronten, Veensche Boys en zeker ook de eerste tegenstander Valleivogels. Een goede graadmeter derhalve voor de TS.meer »

Luitjens Juwelier bordsponsor hoofdveld

26 september 9:15  Wij zijn trots dat Luitjens Juwelier zich recentelijk als bordsponsor voor 2 jaar aan SV Lelystad’67 heeft verbonden.meer »

Minutenspel seizoen 2021 -2022

23 september 20:30  Door het niet doorgaan van het afgelopen seizoen i.v.m. de coronacrisis is het minutenspel ook niet doorgegaan.meer »

Coronatoegangsbewijs voor kantines

18 september 11:45  Sportkantines vallen onder regelingen zoals die gelden voor de horeca. Afstand houden hoeft niet meer vanaf 25 september en ook geldt er dan geen maximum aantal bezoekers meer. Kantines kunnen dus weer volledig open. Bezoekers vanaf 13 jaar moeten wel een coronatoegangsbewijs tonen. meer »

Albert Heijn Voetbalpassie actie 13 september t/m 3 oktober

12 september 13:45  Doe mee met familie, vrienden, buren etc aan de Albert Heijn Voetbalpassie actie en ondersteun je club.meer »

Opbrengst DEEN Sponsor Actie bekend

9 september 19:15  DEEN Sponsor Actie brengt € 1.000 in clubkasmeer »