Voetbalschool Lelystad nieuwe bordsponsor

Gisteren, 24 september 8:00  Voetbalschool Lelystad plaatst reclamebord langs het centrale plein.meer »

Online Marketing Bureau Digital Monks B.V. sponsort SV Lelystad’67

10 september 13:45  Digital Monks plaatst reclamebord langs het hoofdveld.meer »

Met Boels Rental is de klus zo geklaard

21 augustus 17:15  Boels Rental plaatst reclameborden langs het hoofdveld en het plein.meer »

Unica Fire Safety B.V. breidt sponsoring uit

19 juli 18:00  Unica Fire Safety B.V. plaatst reclamedoek langs het hoofdveld.meer »

Verslag jeugdtoernooi 18-06-2022

21 juni 11:45  Met meer dan 300 kinderen en een heerlijk zonnetje was het voor de mensen op Sportpark Langezand een mooie dag! Het toernooi werd georganiseerd voor de nieuwe lichtingen van de JO8, JO9 en JO10. Vanaf ‘s ochtends 10:00 uur tot ‘s middags 14:30 uur werd er vol gestreden op de velden en er heerste een prettige sfeer langs de velden. Tijdens het toernooi konden de kids springen op het springkussen, een slush-puppy of een suikerspin scoren, meedoen aan de Penalty Shoot Out of je schotkracht meten. Met voor ieder team een prijs en voor iedere speler een medaille hebben wij een heleboel kinderen blij kunnen maken. Wij danken al onze vrijwilligers die hebben meegeholpen om dit toernooi een succes te maken. Zonder jullie was het allemaal niet gelukt! En een grote dank aan al onze sponsoren voor het mogelijk maken van het toernooi: O&J Sport Voetbalschool Lelystad Fanmarkt Party & Event Service Wij kijken uit naar het volgende toernooi bij SV Lelystad en hopen er een nog groter succes van te maken! Groeten, het Toernooicommissie meer »

Geslaagde familiedag!

17 juni 16:45  Op zaterdag 11 juni was alweer de 4e editie van de familiedag. Op het sportpark Langezand was het weer een drukte van belang. In het concept van het hoge-hoedentoernooi werden er (7 tegen 7) wedstrijden gespeeld op een half veld door teams, die bestonden uit een mix van spelers dames en heren, broers en zussen en andere familieleden of vrienden. Zon was volop aanwezig en de sfeer was top! Voetballers hadden er zin in en alle vrijwilligers stonden er klaar voor! Er werd heerlijk gevoetbald en plezier gemaakt. Ook werden alle jeugdteams t/m de JO12 gehuldigd. Een impressie van de dag is terug te zien in een filmpje. Met dank aan onze vrijwilligers is het weer een geslaagde editie geworden. De organisatie meer »

Familiedag 11 juni 2022

28 april 12:45  Na enkele bizarre jaren door Covid kunnen we weer als vanouds samen leuke dingen doen!! Daarom zullen we op zaterdag 11 juni 2022 onze alweer 4e familiedag organiseren. Deze familiedag willen we weer jaarlijks terug laten komen. Wat houdt familiedag in? In een van de laatste weekenden van het seizoen zullen we als SVL’ers samen de dag doorbrengen en daarmee het seizoen afsluiten en elkaar een fijne zomer wensen. Op deze dag zal er een voetbaltoernooi gehouden worden. Je kunt hieronder lezen wat het toernooi inhoudt en hoe de inschrijving gaat. Tijdens deze dag willen we ook nog diverse andere activiteiten organiseren zoals het huldigen van de teams die kampioen zijn geworden, springkussens, panna-veldje en andere ludieke activiteiten, eten en muziek voor optimale sfeer. Dit alles omdat voetbal meer is dan alleen maar tegen een bal aantrappen.meer »