Home - SV Lelystad '67

Nieuws van de bestuurstafel

21 januari 19:15  Beste leden en vrijwilligers, We willen jullie graag op de hoogte brengen van de recente ontwikkelingen binnen onze vereniging. Het lijkt soms alsof er niet veel gebeurt maar op de achtergrond zijn we elke dag druk bezig om onze doelstellingen te verfijnen en te realiseren.meer »

Jeugdfonds Sport & Cultuur

21 januari 18:45  Voetballen is belangrijk voor je gezondheid Sporten is belangrijk. In feite super belangrijk voor de ontwikkeling van je fysieke en mentale ontwikkeling. En wat is er nu leuker dan voetballen? Niets toch. Daarom zijn we zo blij dat juist jij bij ons voetbalt.meer »

Jeugdtrainers SV Lelystad’67 halen diploma

21 januari 13:00  De afgelopen maanden volgden tien jeugdtrainers van SV Lelystad’67 de opleiding voor pupillentrainer bij de voetbalbond KNVB. De Lelystadse voetbalclub wil de jeugdopleiding professionaliseren en daar horen ook gecertificeerde trainers bij. De tien jeugdtrainers hebben de opleiding met succes afgerond. 11 januari 2023 kregen zij hun diploma door de KNVB overhandigd. meer »

Nieuwe voorzitter

16 december 22:30  Gisteren, 15 december 2022, vond de Bijzondere Algemene Ledenvergadering plaats in onze kantine. Tijdens deze vergadering werd een nieuwe voorzitter gekozen. Twee kandidaten hadden zich aangemeld. Henk Bunning en Roy Oostweegel.meer »

Monta nieuwe bord- en doeksponsor

11 december 8:45  Monta plaatst doek langs het plein en reclameborden langs het hoofd- en kunstgrasveld.meer »

BModesto sponsort wedstrijdtenue JO9-1 en plaatst reclamebord langs het plein

5 december 0:00  JO9-1 neemt wedstrijdtenues in ontvangstmeer »

Bijzondere Algemene Ledenvergadering 15 december 2022

2 december 21:30  Naar aanleiding van serieuze bedreigingen welke ontvangen zijn aan het adres van onze voorzitter heeft deze besloten per direct al zijn taken neer te leggen alsmede de verbinding met SV Lelystad ‘67 te verbreken. Wij vinden dit als bestuur zeer ernstig. De bedreigingen zijn voor mij de reden om mijn taak als secretaris neer te leggen. De penningmeesters hebben aangegeven in ieder geval tot het einde van het voetbalseizoen aan te blijven om het financiële jaar af te ronden. meer »