Trainingsschema weer aangepast

3 mei 10:30  Beste leden, Nu de avondklok is afgeschaft, is het trainingsschema weer aangepast. Let wel, de overige Coronamaatregelen blijven nog wel van kracht. Dit houdt onder andere in, dat publiek helaas nog steeds geen toegang heeft tot het complex tijdens de trainingen.meer »

Schoolvoetbalevent 2021

28 april 8:30  Twee weken lang hebben bijna 500 deelnemers van 26 verschillende scholen, verdeeld over meer dan 40 teams, hun skills laten zien tijdens het schoolvoetbalevent. Door Covid-19 was de organisatie genoodzaakt te kiezen voor een andere opzet. Er werd per dag een poule uitgenodigd zodat er maximaal 50 kinderen aanwezig waren en er was geen plek voor toeschouwers m.u.v. de directe begeleiding van de teams. De wedstrijden vonden voornamelijk op veld 1 plaats, zodat de reguliere trainingen van SV Lelystad ’67 er geen hinder van ondervonden. meer »

Voerman Garantiemakelaars/Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting weer terug als sponsor!

17 april 9:30  Wij zijn ontzettend trots dat Wim en Jola Voerman, eigenaren van Voerman Garantiemakelaars/Van Westrhenen Voerman Bedrijfshuisvesting, weer terug zijn als sponsor van onze club. meer »

SV Lelystad ’67 kleding in Ghana

7 april 19:45  Wederom hebben “oude” voetbaltenues van SV Lelystad’67 een mooie nieuwe bestemming gekregen. meer »

SV Lelystad’67 biedt onderdak aan studenten van Landstede Zwolle

13 maart 18:00  Joshlyn Post, speelster van ons Dames 1 team, trainster van de MO13 en tevens student van Landstede Zwolle, wist wel een oplossing, toen haar docente met de vraag kwam om op zoek te gaan naar een locatie, waar zowel binnen als buiten corona proof sportlessen gegeven kunnen worden. Na overleg met een afvaardiging van het bestuur, haar docente en een vakleerkracht van het basisonderwijs in Lelystad werd geconcludeerd dat Sportpark Langezand aan die eisen voldoet.meer »

Sponsorovereenkomst ING met 3 jaar verlengd

12 maart 21:00  Wij zijn bijzonder verheugd dat de ING recent de sponsorovereenkomst met SV Lelystad’67 met 3 jaar heeft verlengd. U heeft hierover onlangs al een kort bericht kunnen lezen van onze voorzitter. meer »

Alle trainingsvelden zijn weer beschikbaar voor trainingen

18 februari 17:45  Vanaf nu kan er weer getraind worden op het kunstgras en op grastrainingsvelden.