Bijzondere Algemene Ledenvergadering 15 december 2022 - SV Lelystad '67

Bijzondere Algemene Ledenvergadering 15 december 2022

2 december 2022 21:30


Naar aanleiding van serieuze bedreigingen welke ontvangen zijn aan het adres van onze voorzitter heeft deze besloten per direct al zijn taken neer te leggen alsmede de verbinding met SV Lelystad ‘67 te verbreken.
Wij vinden dit als bestuur zeer ernstig. De bedreigingen zijn voor mij de reden om mijn taak als secretaris neer te leggen. De penningmeesters hebben aangegeven in ieder geval tot het einde van het voetbalseizoen aan te blijven om het financiële jaar af te ronden.

Middels deze aankondiging schrijven we een Bijzondere Algemene Ledenvergadering (BALV) uit.  Deze zal gehouden worden op donderdag 15 december 2022 19:30 uur in de kantine van SV Lelystad ’67. 
Tijdens deze vergadering dient er een nieuwe voorzitter en secretaris gekozen te worden. Kandidaten voor deze functies kunnen zich aanmelden vóór 13 december 2022 via het e-mailadres secretaris@svlelystad.nl waarnaar we deze namen zullen communiceren op de website voor aanvang van de vergadering.
Eventuele vragen over deze functies kunnen ook via dit e-mailadres gesteld worden.

Na deze BALV zal ik als secretaris geen taken en verantwoordelijkheden meer hebben binnen SV Lelystad ’67.  Daarnaast zal ik me als lid uitschrijven. Wel zal ik er voor zorgen dat er een warme overdracht zal zijn naar de nieuwe voorzitter en secretaris zodat deze hun functie goed kunnen aanvangen.

Wij betreuren deze ontwikkelingen ten zeerste, maar bedreigingen vinden wij volledig onacceptabel!


Met sportieve groet,

Namens bestuur SV Lelystad ‘67

Martijn Laurense Secretaris SV Lelystad ‘67

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!