BModesto sponsort wedstrijdtenue JO9-1 en plaatst reclamebord langs het plein - SV Lelystad '67

BModesto sponsort wedstrijdtenue JO9-1 en plaatst reclamebord langs het plein

5 december 2022 0:00


JO9-1 neemt wedstrijdtenues in ontvangst

Het JO9-1 team speelt sinds kort in door BModesto gesponsord wedstrijdtenues. Vol trots draagt het team het gesponsorde tenue en gaat iedere zaterdag met veel plezier de strijd aan met de leeftijdsgenootjes van de naburige verenigingen. Het JO9-1 team wordt gesteund door veel enthousiaste en betrokken ouders, opa’s en oma’s. De Algemeen en Technisch Directeur hebben recent de tenues overhandigd.
IMG_4119.jpg

Een betere zorg en welzijn voor onze dierbaren is waar BModesto voor gaat. BModesto is een internationale groothandel die 2014 is gestart in Lelystad. BModesto is gespecialiseerd in de parallel-import van geneesmiddelen in Nederland en Europa. BModesto is onderdeel van de BModesto Group die onlang is overgenomen door Uniphar Group.


BModesto levert geneesmiddelen aan apotheken, politheken en ziekenhuisapotheken tegen een zo laag mogelijk prijs.

 

SV Lelystad’67 is trots dat BModesto het JO9-1 team en de vereniging steunt middels sponsoring van de tenues en het plaatsen van een sponsorbord langs het plein bij de entree. Wij wensen BModesto veel succes met hun toekomstige activiteiten en hopen dat ze nog lang verbonden blijven aan onze vereniging.

Wilt u meer weten over Bmodesto? bmodestogroup.com

Logo_BModesto.png


Bestuur en Sponsorcie SV Lelystad’67

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!